New Holland T7 Long Wheelbase Promo

Al jaren zijn vele loonwerkers en akkerbouwers overtuigd van de T7 Long Wheelbase (LWB) door zijn goede prestaties en laag brandstofverbruik. Er zijn 6 modellen beschikbaar met vermogens van 190 tot 270PK (maximaal inclusief boost) en er is keuze tussen de Power Command™-transmissie en de intuïtieve, zeer eenvoudig te bedienen traploze Auto Command™- transmissie

 

De krachtige én ultrazuinige 6,7L 6-cilinder FPT-motor kent een mooie rustige loop, beschikt over uitstekende kenmerken, een onderhoudsvrij nabehandelingssysteem zonder partikelfilter en er is een prima samenspel met de transmissie. In de fraai afgewerkte, bijna huiselijke 4 stijlen-cabine met glas rondom werd veel rekening gehouden met de ergonomie en het bestuurderscomfort. Zo zitten alle functies in de armleuning aan de stoel in een hoek van 30 graden en is de T7 Long Wheelbase cabine met 69 decibel de stilste werkomgeving op de markt. 

 

Daarnaast zijn er talloze slimme opties beschikbaar die uw rendement, uw comfort, stabiliteit van de trekker en controle nog verder verhogen. Zoals de scherp geprijsde, uiterst nauwkeurige geïntegreerde RTK-gps. Of de Terraglide™-voorasvering die de tractor in alle omstandigheden stabiel houdt door tijdelijk te verstijven of te verzachten bij het remmen, versnellen of het heffen van een werktuig. Of de CustomSteer™, om er nog eentje te noemen, waarmee u de tractor zo kunt programmeren dat u bijvoorbeeld bij krappe bochten op de kopakker het stuurwiel maar één keer volledig hoeft te draaien om van aanslag tot aanslag te sturen. 

https://newhollandactions.com/nl/t7-lwb

 

18/08/2023