ENGINEERING OP MAAT

Mechanische, elektrische en hydraulische oplossingen voor al je landbouwmachines. 

De combinatie van kennis, jarenlange ervaring, moderne technologieën en een sterke focus op klanttevredenheid maakt van Deman een betrouwbare partner voor alle landbouwers die hun machines op een specifieke manier willen aanpassen.  

Deman levert niet alleen standaard versies van landbouwmachines, onze engineeringafdeling past ook ontwerpen aan aan jouw behoeften. Technische vraagstukken rond mechanica, elektronica, hydraulica en mobiele toepassingen voorzien wij van de meest optimale oplossing.

Wil je een eigen ontwerp verder uitwerken en vormgeven via co-engineering? Dat kan uiteraard ook. 

Producten Engineering

Engineering op maat

Een groene afgewerkte transportband in het atelier van Deman.

Verschillende soorten transportbanden en opvoerbanden, beschikbaar in alle maten en vormen. Telkens op maat van de noden van jouw bedrijf. 

Eigen schetsen kunnen aangeleverd worden, wij zetten het ontwerp op punt en werken het uit. 

Foto's transportbanden
Een grote blauwe bunker in het atelier van Deman

Voorraadbunkers voor de opslag van geoogste producten, volledig op maat gemaakt. Beschikbaar in alle maten en vormen, afhankelijk van jouw wensen. 

Foto's bunkers
kipsysteem in werkplaats naast magazijn

Een ingenieus en handig hydraulisch systeem voor vrachtwagens en tractoren met een containerhaaksysteem, ontworpen om containers efficiënt te ledigen.

Foto's kipsystemen

Diensten Engineering

Als het om onze spruitenplukkers gaat durven we toch met gepaste trots zeggen dat het om een state-of-the-art oogstmachine gaat. Het resultaat van alle aspecten waar we bij Deman sterk in zijn. Nood aan één van onze diensten of een combinatie van verschillende van onze kwaliteiten? Praat met Deman.

Interesse in onze producten?

Neem contact met ons op, wij helpen je met plezier verder.